Att beställa golvlister till din bostad genom nätet

När man fäster golvlister eller golvsocklar utmed sitt golv får man ett fräschare uttryck av golvet. Dessa fäster man med hjälp av dyckert. Är golvet i skilda nivåer ska man använda en nivålist som täcker rörelsefogarna som uppstår. Om du besöker http://www.ekenashyvleri.se/category/100_ejlagervara/120_sockel/ får du information om de tillgängliga golvlister och golvsocklar som du enkelt kan beställa genom dem.

Dessvärre har vissa varor ett högre pris jämfört med andra aktörer, men detta uppvägs genom att du alltid får en god kvalité på det som du beställer. När man frågar dem om detta svarar de att ”man måste skilja agnarna ifrån vetet” och att om man vill ha kvalitetsvaror betingar dessa för det mesta ett högre pris. Du kan därför räkna med att ditt köp alltid kommer att bli till en belåtenhet. Vill man ha ett lägre pris hos dem får man alltså ge avkall på kvalitén.

Allmän information om Ekenäs Hyvleri och golvlister.

  • Ekenäs hyvleri har ett ganska stort urval med olika typer av golvlister och golvsocklar. Du är både som företag, bygghandlare, husfabrik eller privatperson hjärtligt välkommen att handla hos dem. När du kontaktar dem kan ni tillsammans diskutera vilka golvlister som skulle vara det bästa alternativet för just ditt ändamål.
  • Detta företag har en kvalitetsgaranti, då en utsortering av träprodukterna görs både före och efter det att materialet hyvlas. Eventuella skador och fel sågas bort och produkten sorteras därefter in i A- respektive B-kvalité. De ser till att golvlisterna och golvsocklarna förblir kvistfria och att de verkligen håller i längden.
  • Om du har en särskild golvsockel som du vill komplettera och de inte har den i det ordinarie sortimentet tar de fram denna för att tillgodose dina önskemål. Det är viktigt att utseendet särskilt i gamla hus bevaras och upprätthålls. För att få denna speciella golvlist behöver man lämna ett träprov eller en ritning till Ekenäs Hyvleri, så tar de fram en likvärdig golvlist till dig.